Catalog produse

 

Sejur Litoral Romania
 
    AGENTIA ESTE MOMENTAN INCHISA    

TERMENI SI CONDITII

    Site-ul http://www.mariotur.ro este dezvoltat si administrat de compania Mariotur S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J39/1021/1992 , avand Codul de Inregistrare Fiscala: 2380259 si sediul social in Focsani, telefon 0727010172, adresa de posta electronica: contact@mariotur.ro

    Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului
www.mariotur.ro reprezinta acordul dumneavoastra implicit cu acesti termeni si conditii. Pentru orice problema aparuta din cauza nerespectarii unuia sau a mai multora dintre articolele de mai jos ori pentru necitirea acestora, fiecare utilizator isi asuma in totalitate responsabilitatea si riscurile generate.

    Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Compania Mariotur S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari acestor prevederi fara nici o alta notificare.

Continut site si Drepturi de autor


    Intregul continut al acestui site
www.mariotur.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Mariotur S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora si sunt reproduse cu acceptul lor. Folosirea fara acordul companiei Mariotur S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

De asemenea, reproducerea integrala sau partiala a informatiilor de pe site, precum si descarcarea, copierea, revinderea sau orice alta actiune de exploatare a site-ului va fi pedepsita conform legii.

Mariotur S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile produselor afisate pe site au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
Toate produsele/ promotiile prezente in site sunt valabile in limita locurilor disponibile comunicate de partenerii nostri.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

Frauda


Incercarea unui utilizator al site-ului de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului
www.mariotur.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.mariotur.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.mariotur.ro si va indreptati  proprietara site-ului, compania Mariotur S.R.L. de a face toate demersurile legale necesare impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt, in vederea recuperarii prejudiciului produs.
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul 
www.mariotur.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

 

Folosirea produselor si serviciilor


Pachetele de servicii  comercializate prin intermediul
www.mariotur.ro sunt conforme cu oferta tour operatorului care organizeaza  pachetul turistic sau cu ofertele trimise de partenerii nostri.

Mariotur S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

 

Prezentarea produselor


Utilizatorii iau la cunostinta si sunt de acord in mod expres ca utilizarea acestui site si cumpararea acestor produse sau a serviciilor se face pe propriul risc.
Compania Mariotur S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale pachetului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar confirmarea rezervarii nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula rezervarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Mariotur S.R.L.  isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile produselor prezente pe site-ul
www.mariotur.ro, precum si preturile produselor, fara o notificare prealabila.

 

Preturile produselor

 

Preturile de vanzare ale produselor turistice sunt nete si exprimate in euro. Fiecare produs in parte are specificat serviciile incluse si neincluse in pret. Preturile vor putea fi modificate de catre agentia noastra, fara notificare prealabila.

Cheltuielile de livrare ale documentelor necesare utilizarii pachetelor achizitionate de catre clienti de pe site vor fi suportate de catre compania noastra.
Cheltuielile de rambursare ale produselor, in caz de denuntare unilaterala a contractului de catre clienti, vor fi exclusiv in sarcina clientilor.

 

Denuntare unilaterala si returnare produs de catre Client

 

Clientul  are dreptul de a notifica in scris companiei noastre denuntarea unilaterala a contractului si refuzarea confirmarii, insa cu respectarea unui termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea confirmarii rezervarii, in conformitate cu dispozitiile art. 7 alin. 1 din Ordonanta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, republicata in M.Of. Partea I, nr. 177 din 7/03/2008. 

In caz de denuntare unilaterala a contractului de catre client, compania Mariotur S.R.L. are obligatia sa ramburseze clientului contravaloarea pachetului conform contractului. Rambursarea contravalorii produsului se va face de catre compania noastra in cel mult 30 de zile de la data notificarii denuntarii contractului de catre clienti.

 

 

Promotii

 

Compania Mariotur S.R.L. isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau a altor site-uri specializate cu acordul Mariotur S.R.L.

La aceste promotii pot participa doar clientii ale caror comenzi respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Mariotur S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Date cu caracter personal

 

Date cu caracter personal reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila conform legii.
Datele cu caracter personal ale clientilor care folosesc site-ul
www.mariotur.ro vor putea fi prelucrate si utilizate de Mariotur S.R.L. conform Legii nr. 677/2001, in scopuri legate de marketing, de statistici, de informare a clientilor cu privire la produsele comercializate de catre Mariotur S.R.L., precum si in scopul facilitarii indeplinirii obligatiilor asumate de catre Mariotur S.R.L. fata de clienti (livrarea produselor). 

In cazul in care Mariotur S.R.L. va intentiona dezvaluirea datelor catre terti, acesta va anunta Clientul, precizandu-i destinatarul si scopul pentru care vor fi furnizate datele sale personele si va lua consimtamantul acestuia in acest sens.

Clientul declara ca are cunostinta despre drepturile sale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in special dreptul de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie, precum si despre modalitatile de exercitare a acestor drepturi, astfel cum sunt prevazute in mod expres de lege, si anume prin cerere scrisa adresata Mariotur S.R.L.
Clientului i se garanteaza de catre Mariotur S.R.L. ca ii vor fi respectate intru totul drepturile prevazute de Legea 677/2001.
Prin prelucrare de date/informatii furnizate de Client se intelege orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor/informatiilor prin mijloace automate sau neautomate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea si/sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea acestora.

Mariotur S.R.L. asigura confidentialitatea datelor furnizate de Client in conformitate cu prevederile legale in vigoare si in conditiile prevazute in prezentul Contract, acceptate de catre Client.

 

Rezolvarea conflictelor

 

Orice conflict aparut intre compania Mariotur S.R.L.  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.

Noile reglementari conform Regulamentului nr.523/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de achizitie online le puteti gasi la adresa https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO . In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata din Focsani, Romania.

 

Comentarii

 

Administratorii www.mariotur.ro isi rezerva dreptul de a nu publica in spatiul site-ului comentarii cu continut considerat nepotrivit, ilegal, obscen, defaimator, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, tulbura viata privata sau contin texte sau caracteristici de spam. Site-ul nu poarta responsabilitatea si nu poate fi sanctionat sub nici o forma in cazul producerii de daune prin comentarii sau comunicari din partea utilizatorilor sai.

 

Prevederi finale

 

Mariotur S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.mariotur.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Mariotur S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la
www.mariotur.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Mariotur S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara).
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
www.mariotur.ro  functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Fiind de acord cu aceste Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Clientul declara pe proprie raspundere ca are deplina capacitate de exercitiu pentru a incheia si executa prezentul contract, respectiv pentru a efectua cumpararea produselor afisate pe site.

Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor Mariotur S.R.L. si
www.mariotur.ro si va dorim o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru!

Pentru orice intrebari sau comentarii legate de acordul de mai sus, nu ezitati sa ne contactati la contact@mariotur.ro

 

 

             
Cautare rapida
 Vacanta  Top

 

Circuit Autocar

 

Circuit AvionInformatii
Opiniile vizitatorilor
Detalii de contact
Despre noi
Cum cumpar?
Last minute
Plata si livrare
Termeni si conditii
Licenta de turism
Brevet de turism
Contracte
Detalii vacanta sejur
Protectia datelor personale
Politica utilizare cookie
Politica protejare date
NOU ! bilete avion, bilete avion low cost, bilete avion blue air, bilete avion wizz, bilete avion Carpatair, bilete avion Rainnair, bilete avion Germanwings, bilete avion easyJet, bilete avion Tarom, bilete avion Alitalia, Bilete avion Lufthansa, bilete avion KLM, bilete avion British  Airways, bilete avion Air France, bilete avion Malev, bilete avion Olympics, bilete de avion ieftine
Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinului

Website detinut de MARIOTUR S.R.L., CIF:RO2380259, Reg.Com: J39/1021/1992

4206577 afisari din data de 18-11-2008, Magazin realizat de WEBECOM

promovarea online
Magazin de produse turistice Magazin de turism Despre noi Cum cumpar? Contact

mariotur.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.